Loodgieter Waddinxveen – Loodgieter-Randstad is een begrip in de regio!

Verstopping of lekkage? Wij lossen het voor u op!

Spoedgevallen

Wij komen direct naar u toe en zorgen voor een oplossing.

Vakmanschap

Onze ervaren monteurs helpen u graag.

Ook voor installatie

Wij helpen u met de aanleg van sanitair en leidingen.

24-uurs service

Dag en nacht beschikbaar voor loodgietersklussen.

Een betrouwbare loodgieter in Waddinxveen? – Bel ons 0182-782567

Riool ontstoppen

Is het riool van uw huis of uw bedrijf verstopt? Als het water niet meer wegloopt kan dit voor problemen zorgen.

CV ketel onderhoud

Loopt de warmwaterdruk steeds naar beneden, staat u steeds onder een koude douche of maakt uw cv-ketel ineens lawaai?

Loodgieterswerk

Heeft u problemen met uw afvoer, een defecte CV-installatie of een lekkage?
Wij nemen deze last van uw schouders.

Betrouwbare loodgieter in Waddinxveen

De beste vakmannen vindt u bij loodgieter Waddinxveen! Of u nou last heeft van een verstopt toilet, een kapotte cv-ketel of problemen heeft met uw waterleiding? De loodgieter uit Waddinxveen staat altijd voor u klaar! U hoeft maar één telefoontje te plegen en u weet direct waar u aan toe bent. Er wordt u altijd een passende oplossing aangeboden en deze hoeft helemaal niet duur te zijn! Vaak denken mensen dat het inschakelen van een loodgieter hoge kosten met zich meebrengt. Maar bij ons stellen wij u graag van tevoren gerust: wij werken altijd tegen een gunstig tarief!

Waarom u voor ons kiest!

Bij Loodgieter-Randstad, de loodgieter in Waddinxveen, geloven wij er heilig in dat wij er voor ú zijn! Bij ons staat een klantgerichte dienstverlening op de eerste plaats. Dit komt doordat wij merken dat tevreden klanten, de beste reclame zijn voor een bedrijf. Daarom pleiten wij altijd voor heldere en complete communicatie, kunt u doorlopend bij ons terecht, oftewel bieden wij een gegarandeerde bereikbaarheid en werken wij met onze snelle service aan een optimaal resultaat! U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen, namelijk via de telefoon of het contactformulier wat u op deze site terugvindt.

De loodgieter Waddinxveen helpt u bij alle loodgietersproblemen

U kunt het zo gek niet bedenken en als het met leidingen of cv-ketels te maken heeft, zijn wij er als de kippen bij! U hoeft nooit meer zelf te puzzelen bij een lekkage of een verstopping. Voorkom verdere schade en bel of contacteer ons voor een afspraak. Wij van Loodgieter-Randstad, de loodgieter in Waddinxveen, zorgen met ons vakkundige team voor een efficiënte aanpak van uw probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van lekkages, verstoppingen maar ook in het installeren en repareren van cv-ketels. Wij zorgen er op een betrouwbare en betaalbare manier voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om loodgietersproblemen in of rond uw huis!

 

 

Diensten

  • Loodgieterswerk
  • Riool ontstoppen
  • CV reparatie en onderhoud
  • Sanitair installatie

7 dagen per week bereikbaar

Bel nu: 0182-782567