Een gaslek is erg gevaarlijk en kan levensbedreigende situaties veroorzaken. Een koolstofmonoxidevergiftiging, een gasexplosie of een brand kunnen de gevolgen zijn van gaslekkage. Het is daarom belangrijk om het lek snel te laten repareren om gevaren te voorkomen. Als u een gaslucht ruikt in huis is het verstandig om meteen actie te ondernemen. Neem contact op met onze installateurs. Wij komen snel bij u langs en zorgen voor de reparatie van gaslekkages in Gouda. Ruikt u gas en vertrouwt u de situatie niet? Neem dan geen risico en bel ons.

Wat te doen bij lekkage (gas)?

Om levensgevaarlijke situaties te voorkomen, is het belangrijk om meteen een aantal stappen te ondernemen als u gas ruikt in huis. Open ramen en deuren en sluit de hoofdkraan in de meterkast af. Gebruik geen vuur en elektriciteit en bel een installateur. De installateur spoort het probleem op en kan het probleem oplossen met de juiste gereedschappen. Zo ontstaan er geen gevaarlijke situaties en is het probleem snel weer opgelost.

Voorkom is beter dan genezen

U kunt ook zelf een aantal dingen doen om een gaslek te voorkomen. Controleer bijvoorbeeld jaarlijks de flexibele slang van het fornuis op gaatjes en scheurtjes. Ga nooit zelf klussen aan gasleidingen en gasapparaten. Laat dit doen door onze erkende installateurs die kennis van zaken hebben en veilig werken. Het is ook verstandig om gasapparaten en –toestellen jaarlijks te laten controleren door onze installateurs. Zo voorkomt u onveilige situaties en kunnen reparaties op tijd worden uitgevoerd.

Waarom kiest u voor ons

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

24/7 bereikbaar

0182-711439