Veel mensen nemen hun woning eens in de zoveel jaar onder handen. Op deze manier blijft een woning bij de tijd en raakt hij niet gedateerd. Heeft de laatste jaren eigenlijk niets aan uw huis gedaan? Dan is een groot deel ervan misschien verouderd. Bijvoorbeeld uw badkamer, die steekt dan af bij de moderne badkamers die we tegenwoordig in veel woningen in Gouda terugzien. Bent u van plan om jouw badkamer te verbouwen? Dan komt hier behoorlijk wat bij kijken. Zo moet u onder meer nieuw sanitair aanleggen. Bent u op zoek naar een goede loodgieter hiervoor? Voor sanitair aanleggen in Gouda bent u bij ons op het juiste adres.

Uw oude badkamer slopen

Voordat u kunt beginnen met uw nieuwe badkamer, moet u de oude natuurlijk eerst slopen of laten slopen. Het oude sanitair moet eruit en waarschijnlijk moet u ook de tegels verwijderen. Een leuk klusje, want u kunt lekker met de sloophamer in de weer. Pas echter goed op, want u kunt schade aan het leidingwerk aanrichten wanneer u niet voorzichtig te werk gaat. Wij van Rolink Installatie en Onderhoud kunnen de sloopwerkzaamheden van uw oude badkamer ook uitvoeren. Vervolgens is het tijd voor het nieuwe sanitair.

Nieuwe badkamer inrichten

Is uw oude badkamer inmiddels kaal? Dan kunt u beginnen met de inrichting ervan. Kijk eerst goed of u mogelijk nog leidingen moet verleggen. Die kans is groot wanneer het nieuwe sanitair op een andere plek komt dan voorheen. Leidingen verleggen is een klus voor een loodgieter. Wanneer de leidingen verlegd zijn kan het nieuwe sanitair geïnstalleerd worden. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en vakkundig gebeurd. Een verkeerde installatie kan namelijk lekkages tot gevolg hebben. Laat het aanleggen van sanitair over aan een professionele loodgieter. In dat geval wordt nieuw sanitair juist aangesloten, waardoor de kans op een lekkage vrijwel nihil is.

Laat uw sanitair aanleggen in Gouda door onze loodgieters

Sanitair aanleggen Gouda

Wanneer u op zoek bent naar een goede loodgieter om uw sanitair aan te leggen, bent u bij ons op het juiste adres. Of het nou gaat om nieuw sanitair, de aanleg van sanitair voor minder validen of sanitair voor grote kantoorpanden. Ook wanneer er problemen zijn met het sanitair kunnen wij u helpen. Ons netwerk van ervaren loodgieters zorgt ervoor dat er altijd een gekwalificeerde loodgieter in de buurt is. Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar, onze medewerkers kunnen u vaak al telefonisch helpen. Wij kunnen u bovendien voorzien van passend advies.

Wilt u een afspraak maken met één van onze loodgieters? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • Spoedservice

Waarom kiest u voor ons?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare ervaren loodgieters
  • Geen tussenpartij (eigen loodgieters)
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews
Bel nu: 0182-782567