Wat zijn de werkzaamheden van Loodgieter-Randstad?

Wij verrichten loodgieter werkzaamheden in Gouda en omgeving. De zaken waar wij ons het meest mee bezig houden zijn afvoer- en rioolontstoppingen, gas- en waterlekkage, sanitair installatie en cv-reparatie en onderhoud. Bij enig van deze problemen kunnen wij u snel helpen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er niet verder nog problemen ontstaan en er zo min mogelijk schade wordt aangericht door wat er speelt. Daarnaast doen wij ook nog andere klussen in en om het huis. Wij kunnen u namelijk ook helpen met uw waterleiding en Cv-installatie.

Waar verricht Loodgieter-Randstad haar werkzaamheden?

Wij zijn dé specialist in alles wat betreft loodgieter werk in Gouda en omgeving. De vestiging van Loodgieter-Randstad bevindt zich in Gouda en wij verrichten onze werkzaamheden voornamelijk in Gouda, maar ook in Bodegraven, Waddinxveen en Schoonhoven. U kunt altijd bij ons terecht, voor kleine dingen of spoedgevallen, we staan altijd voor u paraat, dat met onze spoedservice of normale service. Dat betekent dus ook in de avonden en weekenden. Daarnaast verrichten wij ons werk bij zowel particuliere als zakelijke klanten, dus zowel bij u thuis als op kantoor.

Wat betekent de spoedservice van Loodgieter-Randstad?

Mocht je een probleem hebben dat snel moet worden verholpen, dan is dat geen probleem voor ons. Met onze spoedservice kunnen we u snel van het overlast afhelpen. Dit is bedoeld voor klussen die niet op zich kunnen laten wachten, zoals bijvoorbeeld een afvoerverstopping waarbij u uw sanitair niet meer kan gebruiken. In de volgende noodsituaties kunt u de spoedservice inschakelen: bij lekkages, verstoppingen, storing cv-ketel en andere situaties waarbij u echt niet verder kan voordat het is opgelost. In dergelijke situaties kunt u ons opbellen voor een spoedgeval en zullen wij binnen een halfuur ter plekke zijn en de situatie verhelpen. Tijdens reguliere werkuren zullen er geen extra kosten aan worden verbonden, valt het daarbuiten, dan zullen er wat extra kosten bij komen.

Kan ik een lekkage in de keuken zelf verhelpen?

Wij raden u het niet aan om lekkages zelf proberen op te lossen. Hier komt vaak vakwerk bij kijken. Door het zelf te doen kunt u de situatie alleen nog maar erger maken. Het kan voor meer schade zorgen, wat vervolgens uiteindelijk hogere kosten met zich meebrengt. Door ons meteen op te bellen bij problemen, kunnen wij voorkomen dat de lekkage zich verder verspreidt en uitgroeit tot iets groters. Lekkages kunnen grote schade aanrichten aan uw keuken of verder in uw woning. Het is daarom zeer belangrijk het meteen goed te doen wanneer een lekkage in uw huis zich voordoet. Wij sporen de bron van de lekkage op en zorgen direct voor een vakkundige oplossing. Bel ons dus liever op dan dat u het zelf probeert.

Hoe vaak moet ik mijn cv-ketel onderhouden?

Het is erg belangrijk dat u uw cv-ketel regelmatig onderhoudt. Door dit op tijd te doen voorkomt u vervelende situaties of dat uw ketel helemaal moet worden vervangen. Heeft u nu last van dat de warmwaterdruk steeds naar beneden gaat, dat de ketel lekt, dat die ineens veel lawaai maakt of dat je onder een koude douche staat? Dan is het hoog tijd dat ernaar gekeken wordt. Om dit te voorkomen is het beste om elk jaar een onderhoud uit te voeren van de cv-ketel. Onze servicedienst biedt u een onderhoudsabonnement aan waarbij we elk jaar u cv-ketel reviseren en indien nodig repareren.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • Spoedservice

Wat maakt ons uniek?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare ervaren loodgieters
  • Geen tussenpartij (eigen loodgieters)
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews
Bel nu: 0182-782567