Is uw afvoer verstopt? Niets is vervelender dan een afvoer die verstopt is. Als het afvalwater niet weg kan lopen en dit langere tijd aanhoudt, dan kan dat hardnekkige verstoppingen veroorzaken. Om grote problemen te voorkomen, moet u de afvoer zo snel mogelijk ontstoppen. Wacht daar niet te lang mee, maar schakel snel een loodgieter in. Hij kan uw afvoeren snel en doeltreffend ontstoppen.

Verschillende oorzaken van verstoppingen

afvoer verstopt

Heel vervelend een verstopte douche, toilet of gootsteen. Het water in het toilet of de doucheafvoer komt omhoog of het water in de gootsteen spoelt niet weg. Verstoppingen kunnen overal in huis voorkomen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met een verstopte douche, toilet of gootsteen. De oorzaak van een verstopping kan variëren. Soms komt het doordat er vuil in de afvoer is gekomen, maar het kan ook zijn dat de buis te dun is. Goed om te weten is dat een verstopping goed te voorkomen is door regelmatig onderhoud en door de afvoer frequent schoon te maken.

Uw afvoer ontstoppen in Gouda

Als u duidelijk kunt zien hoe de afvoer verstopt is, dan is er een kans dat uw verstopping gemakkelijk verholpen kan worden. U kunt proberen met rubberen handschoenen en een stok de verstopping los te wrikken. Als het toiletpapier bijvoorbeeld verstopt is, dan kunt u het eruit halen en weggooien Als er nog een grote boodschap in zit, dan is het belangrijk dat u voorzichtig te werk gaat. Controleer na het ontstoppen van de afvoer, of het water weer vlot doorspoelt.

Snel en vakkundig bij afvoer verstopt

Is de afvoer nog steeds verstopt en spoelt het water nog steeds niet door? Bel ons dan voor een afspraak of advies. Onze ervaren loodgieters helpen u graag met uw vervelende probleem!

Dankzij onze jarenlange ervaring en de deskundigheid van onze loodgieter is elke verstopping snel verholpen. Zodra u ons belt, komen onze loodgieters snel naar u toe om uw afvoer te ontstoppen. Bovendien kunnen wij u ook van dienst zijn met uw waterleiding, dakgoot, centrale verwarming of dakbedekking.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en werken door het hele land, dus er is altijd wel iemand bij u in de buurt. Onze loodgieters zijn specialisten op het gebied van ontstoppen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Of heeft u een spoedgeval waarvoor onmiddellijk een loodgieter nodig is? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verstoppingen snel verholpen worden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • Spoedservice

Wat maakt ons uniek?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare ervaren loodgieters
  • Geen tussenpartij (eigen loodgieters)
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews
Bel nu: 0182-782567