Lekt uw cv-ketel plotseling, loopt de warmwaterdruk steeds naar beneden, staat u steeds onder een koude douche of maakt uw cv-ketel ineens wel erg veel lawaai? Aarzel dan niet langer en bel onze monteurs voor uw cv-ketel in Gouda. Onze vakmensen kunnen zowel uw cv-ketel als uw boiler of hr-ketel repareren. Uit ervaring weten wij dat er vaak maar één of meerdere onderdelen vernieuwd hoeven te worden, waardoor uw apparaat weer lange tijd goed werkt. Maar soms is het goedkoper om toch voor een nieuwe ketel te kiezen. Als onderhoudsexpert in Gouda geven wij u graag advies over de keuzes die u hebt. Ook kunnen wij vrijblijvend een scherpe offerte voor uw cv-reparatie of installatie uitbrengen.

Ga snel naar

Cv-ketel reparatie en onderhoudsabonnement

CV ketel reparatie en onderhoud Onze servicedienst in Gouda kan ook zorgen voor het jaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarmingsketel, bij voorkeur voordat de koude periode begint. Een regelmatige controle en het goed onderhouden van uw ketel verhoogt de levensduur. Hierdoor is het vervangen van uw cv-ketel is dan pas na vele jaren noodzakelijk. Bovendien is het onderhoud van uw toestel veel goedkoper dan het repareren. Een onderhoudsbeurt bestaat uit het schoonmaken van de warmtewisselaar, de brander en de condens afvoer. Zo wordt voorkomen dat stofhopen de werking van de cv-ketel belemmeren. Ook stelt onze vakman de ketel weer nauwkeurig af voor een minimaal gasverbruik en een zo hoog mogelijk rendement. Hij ontlucht uw verwarmingssysteem als dit nodig is en vult het toestel bij. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om hun cv-ketel iedere 2-3 jaar na te laten kijken. Zo kan een cv-ketelstoring tijdig voorkomen worden!

Krijgt u toch met een cv-ketelstoring te maken? In dat geval kunt u onze spoedloodgieter inschakelen voor hulp. De spoedloodgieter zal uw cv-ketel niet direct vervangen, maar deze eerst proberen te repareren door versleten onderdelen te verwijderen. Mocht het herstellen van de cv-ketel niet rendabel zijn, dan kunt u uw cv-ketel vervangen in Gouda.

Nieuwe cv-ketel kopen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe omdat er veel reparaties nodig zijn of omdat u een ouder model heeft? Laat u bij ons informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen u advies op maat geven over een cv-ketel kopen in Gouda. Een ketel die ouder is dan 15 jaar is aan vervanging toe. Een oudere ketel zorgt voor veel kosten aan onderhoud en energie. De kans op storingen wordt groter en dat zorgt voor een heleboel onnodige kosten aan onderhoud. Met een nieuwe ketel kunt u flink besparen op de stookkosten. Onze monteurs zorgen ervoor dat de ketel snel en goed wordt geïnstalleerd, zodat u snel kunt genieten van het comfort.

Er zijn de laatste jaren een heleboel verbeteringen aangebracht aan cv-ketels. Met een hoogrendementsketel bespaart u jaarlijks al snel €300,- op uw energierekening. Hierdoor heeft u de aanschafprijs snel terugverdiend. Ook heeft u met de moderne ketels op meerdere plekken tegelijk warm water in huis. U staat dus niet meer onder een koude douche als iemand anders in de keuken warm water pakt. Het loont zeker om eens te kijken of een nieuwe ketel ook voor u voordeliger en comfortabeler kan zijn. Er zijn een heleboel soorten ketels en het is verstandig om u te laten adviseren over de vele mogelijkheden. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw huis en bij uw budget. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Nieuwe Cv-ketel installatie in Gouda

Wilt u een nieuwe cv-ketel in Gouda laten plaatsen of uw gehele verwarmingssysteem laten vernieuwen? Schakel dan een erkende loodgieter in. Hij kan u in de eerste plaats advies geven over de beste verwarming voor uw woning. Een cv-ketel installatie in Gouda is een efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Bovendien is een centrale verwarmingssysteem energiezuiniger en comfortabeler dan een elektrische kachel of gashaard. Heeft u centrale verwarming, maar is uw ketel verouderd en heeft u te maken met storingen? Laat dan uw ketel vervangen door een nieuwer en energiezuiniger model. Dat gaat u zeker een besparing opleveren. Ook hiervoor doet u een beroep op de erkende loodgieter.

Warm water door een Cv-ketel installatie

Een cv-ketel warmt door de verbranding van aardgas water op, dat vervolgens via leidingen naar de radiatoren in uw woning stroomt. Of zorgt dat u een heerlijke warme douche kunt nemen. Een goede cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het installeren van een cv-installatie of een nieuwe cv-ketel is een behoorlijke investering. Een ervaren loodgieter kan u adviseren over de beste verwarming voor uw woning en deze vakkundig voor u aanleggen. Er zijn cv-ketels en installaties met een prima prijs-kwaliteitsverhouding, die ook nog eens uw energierekening naar beneden kunnen brengen.

De kosten van een nieuwe ketel

Nieuwe CV-ketel installatie Gouda

Voor de kosten van een cv-installatie houdt u rekening met een aantal zaken. In de eerste plaats is dat de prijs van een nieuwe ketel. Daarnaast betaalt u ook installatiekosten. Die zijn het laagst als de cv-ketel op dezelfde plek als de vorige komt en als er geen leidingen verlegd hoeven te worden. Heeft u ook nieuwe radiatoren nodig? Neem deze dan mee in het budget. Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel kan in de meeste gevallen binnen een dag geregeld zijn. De monteur zal de ketel voor u inregelen, zodat u een zo hoog mogelijk rendement heeft en geniet van een heerlijk verwarmde woning.

Het is van groot belang dat uw cv-ketel naar behoren blijft werken. De meest moderne combiketels bestaan uit een combinatie van een cv-ketel en een boiler. Mocht u in dit geval met een defect te maken krijgen, dan heeft dit twee consequenties: de verwarming in huis zal niet meer werken en u heeft geen warm water meer. Reden genoeg om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Mocht uw cv-ketel dermate oud zijn dat het onderhoud hiervan te duur wordt, dan kunt u uw cv-ketel vervangen. Wilt u uw cv-ketel vervangen in Gouda? In dat geval kunt u op onze loodgieters rekenen!

Advies bij een cv-ketel vervangen in Gouda

Voordat wij uw cv-ketel vervangen in Gouda, zullen we u van persoonlijk advies voorzien. Heeft u momenteel een losse cv-ketel en een losse boiler, of een combiketel? In het eerste geval kan het overstappen naar een combiketel het overwegen waard zijn. Een combiketel vergt niet alleen minder onderhoud. Ook is een combiketel veel energiezuiniger! Zo houdt u ieder jaar geld over. Ideaal om de investering in uw nieuwe cv-ketel snel terug te verdienen. U kunt hierbij voor een normaal model combiketel kiezen, of bijvoorbeeld voor een hr-ketel. HR staat in dit geval voor “hoog rendement”. Er zijn ook hr+-ketels, die een nog hoger rendement bieden.

Naast de mogelijkheid om uw cv-ketel te vervangen, kunt u ook het type verwarming laten veranderen. Mogelijk wilt u van traditionele woningverwarming met radiatoren overstappen naar vloerverwarming? Onze loodgieters adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • Spoedservice

Wat maakt ons uniek?

  • Loodgieter-Randstad | Bekend van TV
  • Betrouwbare ervaren loodgieters
  • Geen tussenpartij (eigen loodgieters)
  • No Cure No Pay Garantie
  • Op alle werkzaamheden 10 jaar garantie
  • 5 sterren op Google uit 320+ reviews
Bel nu: 0182-782567