Rolink installatie en onderhoud is dé specialist in loodgieterswerkzaamheden in Gouda en omgeving! Wij kunnen u bij allerlei werkzaamheden van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen met aanleggen van sanitair, het oplossen van een (gas)lekkage, het vervangen van een CV-ketel of het ontstoppen van uw riool. Zit er veel spoed achter? Dan kunt u zelfs gebruik maken van onze spoeddienst, waar wij 24/7 voor u klaarstaan om u zo snel mogelijk te helpen, ook in de avonduren en weekenden!

Kernwaarden

Niet alleen vinden we de snelheid van onze service erg belangrijk, ook staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze ruime vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit garanderen. Wij zorgen ervoor dat het probleem eerst goed in kaart wordt gebracht, alvorens er maatregelen genomen worden. Dit zorgt ervoor dat we het probleem goed kunnen aanpakken.

U kunt ons inschakelen als particulier, maar ook zakelijk. We zijn ook actief in Bodegraven, Waddinxveen en Schoonhoven. Neem telefonisch contact met ons via 0182-711439 op voor het maken van een afspraak, dan kunnen we u daarna verder helpen.

Loodgieter Gouda

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

Keurmerken

OK CV

24/7 bereikbaar

Bel nu: 0182-711439