Lekt uw cv-ketel plotseling, loopt de warmwaterdruk steeds naar beneden, staat u steeds onder een koude douche of maakt uw cv-ketel ineens wel erg veel lawaai? Aarzel dan niet langer en bel onze CV reparatie in Gouda. Onze vakmensen kunnen zowel uw cv-ketel als uw boiler of hr-ketel repareren. Uit ervaring weten wij dat er vaak maar één of meerdere onderdelen vernieuwd hoeven te worden, waardoor uw apparaat weer lange tijd goed werkt. Maar soms is het goedkoper om toch voor een nieuwe ketel te kiezen. Als onderhoudsexpert in Gouda geven wij u graag advies over de keuzes die u hebt. Ook kunnen wij vrijblijvend een scherpe offerte voor uw CV reparatie uitbrengen.

CV-ketel reparatie en onderhoudsabonnement

CV ketel reparatie en onderhoud Onze servicedienst in Gouda kan ook zorgen voor het jaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarmingsketel, bij voorkeur voordat de koude periode begint. Een regelmatige controle en het goed onderhouden van uw ketel verhoogt de levensduur. Bovendien is het onderhoud van uw toestel veel goedkoper dan het repareren. Een onderhoudsbeurt bestaat uit het schoonmaken van de warmtewisselaar, de brander en de condensafvoer. Ook stelt onze vakman de ketel weer nauwkeurig af voor een minimaal gasverbruik en een zo hoog mogelijk rendement. Hij ontlucht uw verwarmingssysteem als dit nodig is en vult het toestel bij.

Een CV reparatie of onderhoud, maar wilt u eerst precies weten wat dit kost? Dat begrijpen wij. We maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u. Heeft u een spoedklus? Wij laten u in Gouda nooit in de kou zitten!

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

Keurmerken

OK CV

24/7 bereikbaar

Bel nu: 0182-711439