Loodgieter Schoonhoven – Loodgieter-Randstad is een begrip in de regio!

Verstopping of lekkage? Wij lossen het voor u op!

Spoedgevallen

Wij komen direct naar u toe en zorgen voor een oplossing.

Vakmanschap

Onze ervaren monteurs helpen u graag.

Ook voor installatie

Wij helpen u met de aanleg van sanitair en leidingen.

24-uurs service

Dag en nacht beschikbaar voor loodgietersklussen.

Een betrouwbare loodgieter in Schoonhoven nodig? – Bel ons 0182-782567

Riool ontstoppen

Is het riool van uw huis of uw bedrijf verstopt? Als het water niet meer wegloopt kan dit voor problemen zorgen.

CV ketel onderhoud

Loopt de warmwaterdruk steeds naar beneden, staat u steeds onder een koude douche of maakt uw cv-ketel ineens lawaai?

Loodgieterswerk

Heeft u problemen met uw afvoer, een defecte CV-installatie of een lekkage?
Wij nemen deze last van uw schouders.

Hulp van de loodgieter in Schoonhoven bij loodgietersklussen

Onze loodgieter in Schoonhoven helpt u graag bij het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen binnen en rondom uw woning. Zo leggen we niet alleen leidingen binnen uw badkamer en keuken, maar bijvoorbeeld ook door uw tuin. Het kan het overwegen waard zijn om buitenkranen in de tuin te gebruiken voor het vullen van een zwembad, het besproeien van uw gazon, enzovoorts. Bovenal kunt u bij de hulp van onze loodgieter in Schoonhoven op een professionele en vakkundige aanpak rekenen.

Tip: laat u persoonlijk adviseren door onze ervaren loodgieters in Schoonhoven! Zeker wanneer u een renovatie van de badkamer of keuken overweegt, kan het prettig zijn als u een beeld heeft van de mogelijkheden. Daarbij kan het voorkomen dat uw eigen plannen niet volledig uitvoerbaar blijken te zijn. Wij kunnen met u meedenken over een passend alternatief.

Installaties en onderhoud van de loodgieter in Schoonhoven

U kunt verschillende installatiewerkzaamheden aan onze vakkundige loodgieter in Schoonhoven overlaten. Denk aan het leggen van leidingen, het aansluiten van de afvoer, het installeren van een nieuwe cv-ketel, enzovoorts. Zeker bij het leggen van (afvoer)leidingen is het belangrijk om heel nauwkeurig te werk te gaan. Wanneer de leidingen niet goed op elkaar aansluiten, zal er speling ontstaan. Via deze speling sijpelt het water uit de leidingen, met een vervelende waterschade tot gevolg. Reden genoeg om hier een specialist voor in te schakelen!

Nadat de installatiewerkzaamheden afgerond zijn, kunt u op onze hulp rekenen voor het onderhouden hiervan. Zeker de cv-ketel dient u regelmatig te laten onderhouden, om de kans op een nare cv-ketelstoring tegen te gaan. Een cv-ketelstoring is vaak het gevolg van onderdelen die versleten raken.

Reparaties uitvoeren aan kapotte cv-ketels

Wanneer het onderhoud aan uw cv-ketel te laat komt, kunnen onze loodgieters in Schoonhoven een reparatie voor u uitvoeren. Voor een reparatie hoeft u niet tot een volgende werkdag te wachten. Onze loodgieter in Schoonhoven staat namelijk 7 dagen per week voor u klaar! Zo kunt u ook op de late avond en zelfs in het weekend op onze hulp rekenen bij een kapotte cv-ketel, een lekkende leiding of een afvoerverstopping.

Een afvoerverstopping zorgt vaak voor een vervelende stank in huis. Daarbij is het lastig om uw sanitaire voorzieningen of gootsteen nog te gebruiken bij een verstopping. Het laten doorspuiten van de afvoer is vaak voldoende om een dergelijk probleem te laten verhelpen. Wij helpen u hier graag bij!

Diensten

  • Loodgieterswerk
  • Riool ontstoppen
  • CV reparatie en onderhoud
  • Sanitair installatie

7 dagen per week bereikbaar

Bel nu: 0182-782567