Een nieuwe badkamer kopen? Daar komt altijd heel wat bij kijken! Hoe moet de nieuwe badkamer er bijvoorbeeld uitzien? Wordt het een moderne badkamer met strakke lijnen? Of houdt u meer van een nostalgische badkamer met een vrijstaand bad en lichtgekleurde tegels? Of geeft u de voorkeur aan een luxueuze badkamer met een jacuzzi en een comfortabele regendouche? Tegenwoordig is er heel wat om uit te kiezen. Daarom is het goed om van tevoren inspiratie op te doen voor de badkamer.

badkamer inspiratie De verschillende mogelijkheden

Als u een nieuwe badkamer koopt, is het bepalen van de stijl misschien wel het eerste waar u mee begint. De badkamer heeft een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, wat deze keuze erg moeilijk maakt! Wilt u een stijlvolle, moderne badkamerstijl, of past het meer bij uw rustieke of industriële interieurstijl?

Of u nu een kleine badkamer hebt of een grote badkamer, u kunt voor elke badkamer inspiratie opdoen. U vindt er allerlei ideeën voor een doeltreffende inrichting van kleine of grote badkamers. Een badkamer met een kleine ruimte vergt meer inspiratie en voorbereiding dan een grote badkamer.

Waar kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer?

Hier zijn enkele ideeën waar u de laatste trends en inspiraties kunt vinden:

  • Er zijn verschillende lifestyle, bouw- en badkamermagazines waar u veel inspiratie en de laatste trends kunt vinden. Er zijn ook verschillende vaktijdschriften speciaal voor de doe-het-zelvers.
  • Badkamerspecialisten en fabrikanten. Kijk ook eens op de websites of in de brochures van badkamerspecialisten of fabrikanten.
  • Showrooms/ woonbeurzen bezoeken. Geeft u de voorkeur aan offline inspiratie? Ga dan naar de showroom van een badkamerspecialist of bezoek een woonbeurs. Vergeet niet om foto’s te nemen van wat u mooi vindt. Zo kunt u het thuis op uw gemak bekijken.
  • Raadpleeg het Internet. Op verschillende websites, blogs, webwinkels, Facebook en Instagram kunt u prachtige foto’s van badkamers of badkamermeubels vinden.

Wist u overigens ook dat u met uw loodgieter kunt bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe badkamer. Doe eerst wat inspiratie op over wat u wilt en bel dan de loodgieter uit Gouda om te bepalen of het mogelijk is. Daarnaast kan hij u ook helpen met het plaatsen van uw nieuwe badkamer of het verleggen van (afvoer)leidingen.

Bel nu: 0182-782567