Wilt u een nieuwe CV ketel laten plaatsen of uw gehele verwarmingssysteem laten vernieuwen? Schakel dan een erkende loodgieter in. Hij kan u in de eerste plaats advies geven over de beste verwarming voor uw woning. Een CV installatie is een efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Bovendien is een centrale verwarmingssysteem energiezuiniger en comfortabeler dan een elektrische kachel of gashaard. Heeft u centrale verwarming, maar is uw ketel verouderd en heeft u te maken met storingen? Laat dan uw ketel vervangen door een nieuwer en energiezuiniger model. Dat gaat u zeker een besparing opleveren. Ook hiervoor doet u een beroep op de erkende loodgieter.

 

Warm water

Een CV ketel warmt door de verbranding van aardgas water op, dat vervolgens via leidingen naar de radiatoren in uw woning stroomt. Of zorgt dat u een heerlijke warme douche kunt nemen. Een goede CV ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het installeren van een CV installatie of een nieuwe CV ketel is een behoorlijke investering. Een ervaren loodgieter kan u adviseren over de beste verwarming voor uw woning en deze vakkundig voor u aanleggen. Er zijn CV ketels en installaties met een prima prijs-kwaliteitverhouding, die ook nog eens uw energierekening naar beneden kunnen brengen.

 

Kosten CV installatie

Nieuwe CV ketel

Voor de kosten van een CV installatie houdt u rekening met een aantal zaken. In de eerste plaats is dat de prijs van een nieuwe ketel. Daarnaast betaalt u ook installatiekosten. Die zijn het laagst als de CV ketel op dezelfde plek als de vorige komt en als er geen leidingen verlegd hoeven te worden. Heeft u ook nieuwe radiatoren nodig? Neem deze dan mee in het budget. Het plaatsen van een nieuwe CV ketel kan in de meeste gevallen binnen een dag geregeld zijn. De monteur zal de ketel voor u inregelen, zodat u een zo hoog mogelijk rendement heeft en geniet van een heerlijk verwarmde woning.

Waarom kiest u voor ons

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

24/7 bereikbaar

0182-711439