Wilt u een nieuwe CV-ketel in Gouda laten plaatsen of uw gehele verwarmingssysteem laten vernieuwen? Schakel dan een erkende loodgieter in. Hij kan u in de eerste plaats advies geven over de beste verwarming voor uw woning. Een CV-ketel installatie in Gouda is een efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Bovendien is een centrale verwarmingssysteem energiezuiniger en comfortabeler dan een elektrische kachel of gashaard. Heeft u centrale verwarming, maar is uw ketel verouderd en heeft u te maken met storingen? Laat dan uw ketel vervangen door een nieuwer en energiezuiniger model. Dat gaat u zeker een besparing opleveren. Ook hiervoor doet u een beroep op de erkende loodgieter.

Warm water door een CV-ketel installatie in Gouda

Een CV-ketel warmt door de verbranding van aardgas water op, dat vervolgens via leidingen naar de radiatoren in uw woning stroomt. Of zorgt dat u een heerlijke warme douche kunt nemen. Een goede CV-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het installeren van een CV installatie of een nieuwe CV-ketel is een behoorlijke investering. Een ervaren loodgieter kan u adviseren over de beste verwarming voor uw woning en deze vakkundig voor u aanleggen. Er zijn CV-ketels en installaties met een prima prijs-kwaliteitsverhouding, die ook nog eens uw energierekening naar beneden kunnen brengen.

De kosten van een nieuwe ketel 

Nieuwe CV-ketel installatie Gouda

Voor de kosten van een CV installatie houdt u rekening met een aantal zaken. In de eerste plaats is dat de prijs van een nieuwe ketel. Daarnaast betaalt u ook installatiekosten. Die zijn het laagst als de CV-ketel op dezelfde plek als de vorige komt en als er geen leidingen verlegd hoeven te worden. Heeft u ook nieuwe radiatoren nodig? Neem deze dan mee in het budget. Het plaatsen van een nieuwe CV-ketel kan in de meeste gevallen binnen een dag geregeld zijn. De monteur zal de ketel voor u inregelen, zodat u een zo hoog mogelijk rendement heeft en geniet van een heerlijk verwarmde woning.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

Keurmerken

OK CV

24/7 bereikbaar

Bel nu: 0182-711439