Er zijn verschillende manieren te bedenken, om te besparen op uw jaarlijkse energiekosten in huis. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de temperatuur, of het beter isoleren van uw woning. Veel warmte gaat bijvoorbeeld via uw dak naar buiten, wat beperkt kan worden met een extra isolatielaag. Het verbeteren van de isolatie in huis is echter een zeer dure en tijdrovende klus, zeker op lastig te bereiken plekken als uw dak. Wist u dat het tegenwoordig mogelijk is om energie te besparen met een slimme thermostaat? Een loodgieter bij u in de buurt kan u helpen met de installatie van een slimme thermostaat in huis. Dit is veel goedkoper en gaat sneller, dan een verbetering van uw isolatie.

Hoe gebruik ik een slimme thermostaat?

Beter isoleren? De werking van een slimme thermostaat is heel simpel, aan de hand van een touchscreen op het scherm van de thermostaat. Daarbij wordt een slimme thermostaat gecombineerd met een app voor uw mobiele telefoon, zodat u de thermostaat ook buitenshuis kunt bedienen. Schakel de thermostaat bijvoorbeeld in als u op het punt staat om naar huis te gaan, of schakel deze in de auto nog even uit als u het vanochtend vergeten bent. Zo verbruikt u nooit meer energie, dan noodzakelijk is.

Het maakt besparen op de energiekosten erg eenvoudig met een slimme thermostaat! Om de app te kunnen gebruiken, heeft u een internetverbinding op uw smartphone nodig.

Bel nu: 0182-782567