Bijna te veel om op te noemen, om eerlijk te zijn. We kunnen opsommen en clusteren, maar dan komen zelfs de lekkages aan dakkapellen, aan de vijver en aan leidingen aan bod. Over het algemeen proberen we een onderscheid te maken in drie categorieën. Die lichten we hieronder even kort toe.

Leidinglekkages
Leidinglekkages zijn lekkages aan de water- en verwarmingsleidingen die door het huis en om het huis heen lopen. Dit zijn vaak acute lekkages, waar u behoorlijk wat last van kunt hebben. Want op het moment dat u met een lekkende waterleiding zit, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk deze lekkage proberen op te lossen en voorkomen dat er grote waterschade op treedt. Ook lekkages aan de verwarmingsleidingen vallen hieronder.

Lekkages in de sanitaire hoek
Wasmachines, baden, douches, wasbakken: ze staan allemaal in huis en ze gebruiken allemaal veel water. Met andere woorden: u heeft een waterleiding nodig om gebruik te maken van deze producten en het water moet afgevoerd worden. In de afvoer van het water en in de aansluiting van de douche of het bad met de badkamer kunnen vanzelfsprekend lekkages opstaan. De zogenaamde natte cellen in de woning zijn kwetsbaar.

Home Interior Water leaking damage for background

Lekkages aan de woning
Hierbij kunt u denken aan lekkages aan platte daken, lekkages aan kozijnen of in de dakgoot. Een lekke dakpan valt ook in deze categorie. Over het algemeen heeft u alleen last van deze lekkages bij veel regen, maar in sommige gevallen hoopt het vocht zich op en ziet u de schade pas later.

Bel nu: 0182-782567