Is uw CV-ketel nog wel uw vertrouwen waard? Jarenlang diende hij u trouw, maar plotseling geeft hij problemen. U denkt misschien aan een monteur, maar dat is niet altijd de beste oplossing. Als die vaak langs moet komen, loopt het namelijk al gauw aardig in de papieren. Vervangen is soms een beter idee.

Wanneer kunt u uw CV-ketel het beste vervangen?

De levensduur van een gemiddelde CV-ketel is 12-15 jaar. Maar het kan verschillen, en sommige ketels geven eerder of later problemen. Bent u niet meer verzekerd van uw warmte, dan kan het zijn dat uw ketel zijn beste tijd gehad heeft. Een oude ketel heeft verder als nadeel dat hij niet energiezuinig is. Met een hoogrendementsketel bespaart u al snel 15-20% op uw jaarlijkse energienota. Dat komt neer op zo’n 300 euro. Een nieuwe ketel verdient zich dus razendsnel terug!

Een CV-ketel kopen: Waar moet u op letten?

Warm de winter door

Een nieuwe CV-ketel is geen kleine aanschaf. Daarom kunt u zich maar beter goed voorbereiden. Met de juiste ketel kunt u weer vele jaren vooruit. Een goede voorlichting is dus essentieel. Wilt u warm de winter door? Wij geven u advies op maat!

Bel nu: 0182-782567