De CV ketel vormt een essentieel onderdeel van een woning, het zorgt er immers voor dat u er in de koude winter- en herfstdagen warm bij zit. Wanneer u momenteel een combiketel gebruikt zorgt deze er tevens voor dat u overal in huis warm water kunt gebruiken! U moet toch niet denken aan de situatie, waarin u na een lange werkdag zonder verwarming komt te zitten? Helaas wordt het onderhoud aan de CV- of combiketel geregeld vergeten, waardoor alsnog problemen ontstaan. Door uw CV ketel eens per (half) jaar na te laten kijken door een erkende loodgieter bij u in de buurt, worden storingen voorkomen en zit u er het hele jaar warm bij.

Slijtage en stofontwikkeling

Twee van de grootste boosdoeners van storingen in een CV- of combiketel zijn onderdelen die slijtage vertonen of defect raken. Ook de ontwikkeling van stof in uw CV ketel kan zorgen voor problemen met de werking van de ketel. Een erkende loodgieter kan uw CV ketel doorlopen en deze slijtage tijdig herkennen. Zo is het mogelijk om de onderdelen op tijd te vervangen en daarmee een vervelende storing te voorkomen. Bij het onderhoud aan uw CV- of combiketel wordt stof over het algemeen ook direct verwijderd.

Essentie van onderhoud aan CV ketel

Kortom, wacht niet te lang en laat uw CV- of combiketel tijdig nakijken door een loodgieter bij u in de buurt. Wanneer onderhoud te laat blijkt te komen kunt u in veel gevallen gebruik maken van een storingsdienst die in sommige gevallen ook ver buiten de kantooruren om nog te bereiken is.

Bel nu: 0182-782567