Heeft u enig idee wat de gevolgen van een lekkage in huis kunnen zijn, als u deze niet snel op laat lossen? Een lekkage kan voor een verzwakking van houten constructies zorgen, voor schimmel- en zwamvorming op uw muren, enzovoorts. Niet alleen geeft deze schimmelvorming uw ruimtes een onhygiënische uitstraling, ook is de schade vaak maar zeer moeizaam te herstellen. Eerst zal het vocht uit uw woning getrokken moeten zijn, alvorens aan het herstel van de schade begonnen kan worden.  

Onze spoedloodgieter biedt u graag hulp bij het oplossen van een lekkage in huis. In dit artikel vertellen we u hier meer over.  

Voorkom een verzwakking van houten constructies  

Het vocht wat bij een lekkage uit leidingen sijpelt of via de dakbedekking bij uw woning naar binnen komt, trekt in muren, vloeren en houten constructies. Wanneer er te veel vocht in het hout trekt, kan het hout dit niet meer verwerken. Hierdoor ontstaan er al snel rottende plekken, die nauwelijks nog te herstellen zijn door een timmerman. De oplossing is het vervangen van delen van uw houten constructies. Wanneer dit te laat gebeurt, kan de houten constructie ernstig verzwakt worden. Iets wat u logischerwijs graag voorkomt! Controleer om deze reden altijd of er geen lekkages voorkomen onder uw dakbedekking of op andere plekken in huis met houten constructies.  

Onze spoedloodgieter staat voor u klaar  

Om de lekkages niet zelf op te hoeven lossen, kunt u bij onze spoedloodgieter terecht. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het opsporen van de lekkagebron relatief eenvoudig maken. Zo kunnen we altijd voor een passende oplossing zorgen, waarmee een verdere verergering van de waterschade voorkomen kan worden. Waar in huis heeft u last van een lekkage?  

Bel nu: 0182-782567