Leidingen en installaties zijn de ingewanden van uw huis. En de loodgieter is de maag- darmspecialist. Zorg dat u de juiste in huis haalt.

Met een betrouwbare loodgieter niet van de regen in de drup

Als u een klus heeft voor een loodgieter, is het belangrijk om goed in beeld te hebben wat u hem wilt laten doen. Zoek naar een betrouwbare vakman. Kies een loodgieter die lid is van een branchevereniging, zoals VLOK of UNETO-VNI. Dat kan veel ellende besparen als er meningsverschil ontstaat over de opdracht. De branchevereniging vertelt u ook graag over de reputatie van de loodgieter.

Geen buikpijn krijgen van de loodgieter

Het is verstandig om meerdere loodgieters een offerte te laten maken. Vraag of ze bijkomende problemen voorzien en laat alle werkzaamheden opnemen in de offerte. Vraag naar garantievoorwaarden, zowel op de installatie als op het werk. Informeer of er eventueel een vergunning aangevraagd moet worden. Zorg dat alles wat u afspreekt op papier komt te staan. Als alles 100% in beeld is, zowel de prijs als de werkzaamheden, kiest u de meest geschikte loodgieter.
Tijdens het werk kan er van alles gebeuren. Onvoorziene problemen, ongelukjes: wees erop voorbereid en dek deze af in uw overeenkomst. Laat er eventueel een jurist of uw rechtsbijstandsverzekering naar kijken.
Een betrouwbare loodgieter zal met dit alles geen probleem hebben en u graag van dienst zijn.

Bel nu: 0182-782567