Het is van groot belang dat uw cv-ketel naar behoren blijft werken. De meest moderne combiketels bestaan uit een combinatie van een cv-ketel en een boiler. Mocht u in dit geval met een defect te maken krijgen, dan heeft dit twee consequenties: de verwarming in huis zal niet meer werken en u heeft geen warm water meer. Reden genoeg om uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Mocht uw cv-ketel dermate oud zijn dat het onderhoud hiervan te duur wordt, dan kunt u uw cv-ketel vervangen. Wilt u uw cv-ketel vervangen in Gouda? In dat geval kunt u op onze loodgieters rekenen!

Advies bij een cv-ketel vervangen in Gouda

Voordat wij uw cv-ketel vervangen in Gouda, zullen we u van persoonlijk advies voorzien. Heeft u momenteel een losse cv-ketel en een losse boiler, of een combiketel? In het eerste geval kan het overstappen naar een combiketel het overwegen waard zijn. Een combiketel vergt niet alleen minder onderhoud. Ook is een combiketel veel energiezuiniger! Zo houdt u ieder jaar geld over. Ideaal om de investering in uw nieuwe cv-ketel snel terug te verdienen. U kunt hierbij voor een normaal model combiketel kiezen, of bijvoorbeeld voor een hr-ketel. HR staat in dit geval voor “hoog rendement”. Er zijn ook hr+-ketels, die een nog hoger rendement bieden.

Naast de mogelijkheid om uw cv-ketel te vervangen, kunt u ook het type verwarming laten veranderen. Mogelijk wilt u van traditionele woningverwarming met radiatoren overstappen naar vloerverwarming? Onze loodgieters adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft.

Onderhoud aan uw cv-ketel uit laten voeren

CV-ketel vervangen in Gouda Uw cv-ketel vervangen in Gouda is vaak pas na vele jaren noodzakelijk. Wel is het belangrijk dat u de cv-ketel in huis regelmatig onderhoudt. Dit betekent dat de onderdelen van de cv-ketel moeten worden nagekeken op slijtage. Ook zal onze loodgieter de binnenzijde van uw installatie voor u reinigen. Zo wordt voorkomen dat stofhopen de werking van de cv-ketel belemmeren. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om hun cv-ketel iedere 2-3 jaar na te laten kijken. Zo kan een cv-ketelstoring tijdig voorkomen worden!

Krijgt u toch met een cv-ketelstoring te maken? In dat geval kunt u onze spoedloodgieter inschakelen voor hulp. De spoedloodgieter zal uw cv-ketel niet direct vervangen, maar deze eerst proberen te repareren door versleten onderdelen te verwijderen. Mocht het herstellen van de cv-ketel niet rendabel zijn, dan kunt u uw cv-ketel vervangen in Gouda.

Waarom kiest u voor ons?

  • Ook spoedgevallen
  • Jarenlang vakmanschap
  • Van ontstopping tot installatie
  • 24-uurs service

Keurmerken

OK CV

24/7 bereikbaar

Bel nu: 0182-711439